В дългоочакваната си автобиография Резерва принц Хари разказва за физическо

...
В дългоочакваната си автобиография Резерва принц Хари разказва за физическо
Коментари Харесай

The Guardian: Хари твърди, че Уилям го повалил на пода след физически сблъсък

В дълго чаканата си автобиография „ Резерва ” принц Хари споделя за физическо нахлуване от страна на брат си Уилям, когато връзките им се разпадали поради брака на херцога на Съсекс с актрисата Меган Маркъл, написа The Guardian, представен от CNN. 
Прочетете още
Британският вестник твърди, че се е срещнал с авансово копие на дълго чаканата мемоарна книга на Хари, в която той твърди, че брат му го повалил на пода по време на свада.Предполагаемото сборичкване се случило след диалог сред двамата братя в Лондон през 2019 година Хари споделя, че Уилям нарекъл Меган „ сложна ”, „ груба ” и „ избухлива ”, според The Guardian.

CNN оповестява, че е поискала авансово копие от книгата от издателството Penguin Random House, само че не получила отговор. Дворецът Кенсингтън, Бъкингамският замък и представител на Съсекс пък са отхвърлили молбата на CNN за коментар по хипотетичната свада.

В публикацията на The Guardian се оповестява версията на Хари за събитията, според която Уилям идва в тогавашния дом на Хари и Меган - Нотингам Котидж, на територията на двореца Кенсингтън, с цел да разиска „ цялата катастрофа ” на връзката им и битката с пресата.

Според медията Хари твърди, че Уилям го е нападнал, откакто му предложил вода и се опитал да охлади развълнуван диалог.

Статията цитира Хари: „ Той остави водата, назова ме по различен метод и се нахвърли върху мен. Всичко се случи толкоз бързо. Много бързо. Той ме хвана за яката, скъса огърлицата ми и ме повали на пода. Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а частите се врязаха в мен. Лежах известно време замаян, след това се изправих и му споделих да се маха ”.

В публикацията се споделя още, че в книгата Хари декларира, че Уилям го е призовал да отвърне на удара, само че той е отказал. Уилям си потегля, само че по-късно се връща, „ изглеждайки разкаян ”, и се извинява.

„ Резерва ” ще бъде пусната на пазара на 10 януари.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР