В далечен Китай се появи нова индустрия, която помага на

...
В далечен Китай се появи нова индустрия, която помага на
Коментари Харесай

Болница за любов или как да разкараме любовницата

В отдалечен Китай се появи нова промишленост, която оказва помощ на съпругите и съпрузите да разделят погрешните си половинки от любовниците им. Нарича се „ разпръскване “ на държанка, а клиентите постоянно заплащат десетки хиляди долари, с цел да се отърват от третия в брака им, написа Би Би Си (BBC).

Жена на междинна възраст, облечена в черна рокля с дантела и слънчеви очила с наслада споделя опита си като клиент на болница за обич Уейкинг – най-известната за този тип услуги в Шанхай. Жената, която желае да остане анонимна, споделя по какъв начин връзките ѝ със брачна половинка ѝ изпаднали в невиждана до този миг рецесия. „ Преди си мислех, че това е брака, само че в този момент виждам нещо по-добро – това е същински живот “, споделя дамата.

Изневеряващ сътрудник ще повтори измяната и със идната половинка

Признания от пет дами, които не съжаляват, че са изневерили

Хората изневеряват по-често след раждането на първото дете

Тя разказва по какъв начин е прекарала доста седмици в брачни съвещания, уроци по позитивност и по какъв начин да стане по-добра, по-покорна брачна половинка. Минг Ли, която е съосновател на Уейкинг, поучава дами като тази дама за

тайните на сполучливия брак и по какъв начин да не разрешат мъжа им да кривне от правия път .

В доста случаи обаче за това към този момент е прекомерно късно, тъй като любовницата е реалност.

„ Когато открих аферата, аз се изправих пред брачна половинка си “, разкрива тайнствената жена. „ Скарахме се горчиво, а аз не спирах да го запитвам: „ Защо, за какво, когато аз те следвах толкоз доста години? “ Отначало той се почувства отговорен. След всички кавги обаче той просто не искаше повече да приказва с мен, по тази причина потърсих помощ “.

Тя избира да заплати на Уейкинг, с цел да накарат любовницата на мъжа ѝ „ да се разсее “ .

В този случай това значи, че оперативни чиновници убеждават 24-годишната секретарка, че може да се оправи по-добре от това да излиза с мъж, който е два пъти по-стар от нея. Въпреки, че коства хиляди долари, брачната половинка е уверена, че това е по-добър вид, в сравнение с да се разведе с погрешния си брачен партньор.

„ Ние преживяхме доста дружно. Не желая да се отхвърлям от всичко. Раздялата в никакъв случай не е била нещо, което да премислям. Освен това аз съм на съвсем 50 години и просто няма доста варианти за жена като мен “, откровена е клиентката на Уейкинг.

Най-смешните аргументи за бракоразвод

Всеки седми бракоразвод е поради пиеща жена

След като навършим 32, рискът от бракоразвод пораства

Минг Ли и другият създател на Уейкинг Шу Син управляват своята болница за обич в продължение на 17 години и по думите им са помогнали на над 1 млн. свои клиенти. „ Имаме 33 метода да накараме една държанка да „ се разсее “. В брака има всевъзможни проблеми. Ако единия член на фамилията има спекулация,

това е нещо доста съществено, доста неприятно за фамилията и за стабилността на обществото “ ,

изяснява Шу Син.

Той коментира и четири от техниките, с които експертите в болничното заведение му си служат, с цел да разкарат държанка: увещание на любовницата да се влюби в някой различен, увещание на шефа на погрешния брачен партньор да го реалокира в различен град, интервенция от страна на родители или другари и опит любовницата да бъде отблъсната, като се разкриват ужасния темперамент на неверника или неприятни наследствени болести. Остават още 29 метода за които Шу Син споделя: „ Да, остават още 29 метода, само че това са бизнес секрети. Не можем да приказваме за тях в медиите “.

Друг човек, който се занимава с „ разпръскване “ на любовници е Дай Пенг Юн. Той управлява своя такава работа в Шанхай, като част от частна детективска организация. Той управлява екип от секрети сътрудници, които пътуват из страната и оказват помощ на дамите да разделят мъжете си от любовниците им.

„ Има един краен метод да разкараме държанка: сприятеляваме се с нея, получаваме нейни интимни фотоси или видеоклипове и по-късно ги даваме на клиентите “, разкрива Дай Пенг Юн.

Когато брачният партньор открие, че любовницата му не му е вярна, в множеството случаи той я напуща и се връща при фамилията си .

Тайнствената клиентка на Уейкинг споделя, че за нея разкарването на любовницата е бил единствения вид и си коства всяка стотинка от хилядите долари, които е платила за това. „ Разбира се, че го обичам. Все още има доста неща у него, които обичам. Сега знам какъв е казусът с брака ни, в този момент знам и по какъв начин да го ръководя “, споделя тя.

Съоснователят на Уейкинг Минг Ли изяснява:

Любовницата е като израстък, тъй че първото, което би трябвало да извършите е да отстраните тумора ,

след което връзката със брачна половинка ще е по-здравословна. Това е като да се научиш да шофираш. Трудно е да вземеш шофьорска брошура, само че всеки 18-годишен може да се ожени.Ние ги учим на верния път в брака “.

Вижте още:

Осем дребни трика да запазим искрата във връзката си

Любовта може да трае цялостен живот

Как любовта побеждава напрежението

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР