В чисто нов палат ще се настанят съвсем скоро Николета

...
В чисто нов палат ще се настанят съвсем скоро Николета
Коментари Харесай

НиЛо и Ники М. с чисто нов палат за милиони в полите на Витоша

В чисто нов дворец ще се настанят напълно скоро Николета Лозанова и Ники Михайлов, написа " България Днес ".

Най-сексапилната българка и вратарят на " Левски " са на финалната права да завършат мечтания си дом. Имението се намира в Бистрица и е голямо. Постройката е на няколко етажа, а общата повърхност е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Очаква се НиЛо и Ники М. да се реалокират в чудовищно огромната къща до няколко седмици - или казано с други думи, малко откакто първото им дете се появи на бял свят. Както е известно, Лозанова би трябвало да роди всеки миг. Очакванията са Николета да подари Ники М. с рожба в идните дни.

Към момента Николета и огромната ѝ обич живеят в апартамент. Сегашното им жилище също е огромно, само че двойката е на мнение, че към този момент ще им стане тясно, защото скоро ще са четиримата - те, дъщерята на Лозанова – Никол, и бъдещето ѝ бебче.

Затова с идването на пеленачето желаят да се откъснат напълно от София и да забегнат надалеч от шума. И избират да свият любовно гнездо в полите на Витоша.

Построяването на къщата е една от най-големите фантазии на Ники и Ники. Строежът продължава към този момент над година, само че с новината за идването на бебока двойката форсира процеса по издигането ѝ.

Със сигурност Николета и наследникът на Боби Михайлов се бръкват дебело, с цел да построят къщата на фантазиите си.

Парите за закупуването на земя, издигането на дворец с най-хубавите материали и обзаведено по финален вик на интериорния дизайн са солидни, само че пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал много пари от футболната си кариера. А Николета е измежду най-добре платените звезди в България.

Новата къща на звездната двойка е съвсем подготвена. По нея остават единствено някои довършителни работи. Лозанова и Михайлов нямали самообладание да се реалокират в новото си жилище, издават близки до двойката.

Дворът на палата бил голям, споделят виждали бъдещия дом на НиЛо и Михайлов. Със сигурност в къщата ще има куп улеснения, на който Лозанова е привикнала. Къщата разполага с няколко големи гаража, където двойката да паркира първокласните си возила. Стаите били огромни и с високи тавани - тъкмо за такива, за каквито постоянно е мечтала НиЛо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР