В четвъртия епизод на Господин Х и морето“, ще видим

...
В четвъртия епизод на Господин Х и морето“, ще видим
Коментари Харесай

Училищно представление, любов и още нещо в „Господин Х и морето“

В четвъртия епизод на „ Господин Х и морето “ , ще забележим по какъв начин Хамелеона се тормози за картината, след грабеж в блока, в който живее и това ще го накара да я скрие не къде да е, а в учебното заведение, само че дали ще е вярното място за нещо толкоз скъпо?
Ася Сарафова ще стартира да подозира мъжа си в невярност, за което доста ще помогне и влога на Вики. В последна сметка още веднъж ще го отнесе синът и Митко, за който даже 6- ще се окаже неприятна оценка. Какво обаче ще направи господин Христов и няма ли да се окаже, че в действителност Хамелеона има сърце? Ще разберем тази вечер от 20:00 часа.
 Господин Х и морето NOVA
Междувременно Симо ще разбере от родителския комитет за идното годишно театрално зрелище и за него това е нова опция да завоюва пари. Обаче се постанова да отнеме организацията от Невена. На какво ще е подготвен учителят от Финландия и коя ще е втората майка попаднала в обятията му?
 Господин Х и морето NOVA-->
Директорът Масларов ще попадне в неловка обстановка когато ефирен екип му взима изявление. Дали бойкот или нещо друго, само че женски прашки ще паднат на главата му! Как ще реагира шефът, какви въпроси ще му зададе телевизионният екип и на кой в действителност е дамското долни дрехи, ще стане ясно тази вечер!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР