В четвъртък започва делото по жалба на депутата от БСП

...
В четвъртък започва делото по жалба на депутата от БСП
Коментари Харесай

В четвъртък започва делото по жалба на Елена Йончева срещу Бойко Борисов и партия ГЕРБ

В четвъртък стартира делото по тъжба на депутата от " Българска социалистическа партия за  България " Елена Йончева против премиера Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ. То е планувано в намерено правосъдно съвещание в Софийския областен съд. 

Повод Йончева да се почувства оклеветена са думите на Бойко Борисов по време на предизборно събитие на 10 март: Бяхме принудени да платим милиони за интервютата на Елена Йончева. Те пък бяха предизвикани от обвинявания на някогашната журналистка, че  ГЕРБ  краде от програмата за саниране. 
Тогава, във връзка заканата на Йончева, че ще го съди за клюка,  Борисов разгласи посредством профила си във Facebook: С наслаждение ще вземам участие, а пред медии разяснява,  че в случай че се стигне до дело - и финансовите министри, и шефовете на разузнаването при неговото и при ръководството на Сергей Станишев, би трябвало да бъдат призовани в правосъдната зала. 
Как ще протече делото ще преценя правосъдният състав в четвъртък. От сбитото прессъобщение на Районния съд излиза наяве, че Елена Йончева желае от Бойко Борисов и ГЕРБ,  сумата от 20 000 лв.,  представляващи обезщетение за претърпени неимуществени вреди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР