В четвъртък той каза на Розан Бар в нейния подкаст,

...
В четвъртък той каза на Розан Бар в нейния подкаст,
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън казва, че планира да гласува за Тръмп

В четвъртък той сподели на Розан Бар в нейния подкаст, че „ постоянно е бил склонен “ с политиките на господин Тръмп, само че е станал „ деен покровител на Тръмп “ след претърсването на правоохранителните органи имението му Мар-а-Лаго предишното лято.

„ Това не може да устои. Съгласен съм с Тръмп за доста, само че даже и да не съм склонен с Тръмп за доста, отново щях да бъда покровител на Тръмп, тъй като не можете да позволите това “, сподели той.

Той упрекна президента Джо Байдън в „ режим ” за потребление на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати „ за изхвърляне на любимеца от конкуренцията. ”

„ Значи аз гласоподавам за Тръмп. Ако го осъдят, ще му изпратя оптималните дарения и ще управлявам митинги “, сподели Карлсън.

Високопоставени персони, ръководители и продуценти във Fox News частно осъдиха „ безразсъдните “ изказвания на теоретиците на конспирацията за изборни измами, които отхвърлени като „ луди “ и „ безумни “, съгласно документи в правосъдно дело от компанията за машини за гласоподаване Dominion Voting Systems...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР