В четвъртък студеният фронт ще достигне и източните райони. Главно

...
В четвъртък студеният фронт ще достигне и източните райони. Главно
Коментари Харесай

Времето утре - 26 август

В четвъртък студеният фронт ще доближи и източните региони. Главно над Южна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще бъде с краткотрайни превалявания и гръмотевична дейност; след обяд и вечерта в югоизточните региони и по Черноморието ще има местни интензивни феномени. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Евгения Егова.

В Дунавската низина ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад и в западната и централната й част денем в четвъртък вероятността за превалявания е дребна. Температурите в цялата страна ще се намалят и оптималните ще бъдат най-вече сред 26° и 31°. През идващите два дни преди обяд ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. На обособени места, в петък в Източна, а в събота, основно в Западна България, ще има краткотрайни валежи. В петък вятърът на всички места ще отслабне и ще се смени с източен, в събота ще се ориентира от югоизток и в източната половина от страната ще се усили до сдържан. Дневните температури едва ще се покачат и преобладаващите оптимални в събота ще са сред 29° и 34°.
 Седмична прогноза за времето за 23-29 август Седмична прогноза за времето за 23-29 август
В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде слънчево. Валежи не се чакат. Максималните температури ще са сред 25 и 34 градуса,...

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР