В четвъртък ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност.

...
В четвъртък ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност.
Коментари Харесай

Последен слънчев ден за седмицата

В четвъртък ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. След обяд от северозапад облачността ще стартира да се усилва и през нощта против петък в крайните северозападни региони ще завали дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от югозапад, в югоизточните региони ще е краткотрайно силен; в Дунавската низина след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 17 градуса, в София - 12 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие - краткотрайно мощен, югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 10 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса.

През идващите два дни времето ще е най-вече облачно , тук-там - със слаби превалявания от дъжд. Сняг ще превалява в планините в Западна България, а в събота - и в северозападните региони. Вятърът ще е слаб до сдържан от североизток. Температурите ще се намалят и в събота минималните ще са сред 1 и 6 градуса, а оптималните - от 1 - 2 в северозападните до към 10 градуса в източните региони.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР