В четвъртък ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места

...
В четвъртък ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места
Коментари Харесай

Пак се задава сняг

 В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там в Източна България и по поречието на Дунав с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад и ще се затопли още. В петък от запад облачността, висока и междинна, ще се усили, без превалявания. Вятърът ще е слаб до сдържан и към момента ще е топло, с дневни температури тук-там до 18°-20°.

През нощта против събота вятърът ще се ориентира от север-северозапад, ще се усили и с него бързо ще нахлува леден въздух. В събота ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания, изначало от дъжд, в планините над 1100-1200 м - от сняг; с продължаващото захлаждане, към този момент от изток-североизток, и в Предбалкана, Добруджа и Лудогорието дъждът ще минава в сняг, само че преваляванията бързо ще стопират.

В неделя ще е съвсем без превалявания, по-късно денем облачността ще се раздра, до вечерта краткотрайно ще намалее, вятърът сензитивно ще отслабне, тук-там и ще стихне. Ще бъде студено за интервала. В началото на идната седмица облачността ще е променлива, във вторник значителна; първия ден на обособени места след обяд, втория ден на повече места ще превали дъжд, в планините - сняг. Температурите ще се покачат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР