В четвъртък с останалите лидери ще започнем разговори за регулаторите,

...
В четвъртък с останалите лидери ще започнем разговори за регулаторите,
Коментари Харесай

Борисов: В четвъртък с лидерите започваме разговори за ротацията


В четвъртък с останалите водачи ще стартираме диалози за регулаторите, ротацията и избора на конституционни съдии. Преднамерено нито един министър няма да бъде подложен от нас като изискване да си подаде оставката или не. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Търговище.

Ротацията изисква и нов ръководител на Народното събрание. Аз мога да уверя сътрудниците, че който излъчат от Политическа партия и Демократична България, ще имат 69 гласа от нашата група по този начин, както сме дали обещание, добави Борисов.

През последните девет месеца се научихме на съдружна просвета. Всичко, което сме записали в съглашението с ПП-ДБ сме го изпълнили – законите за ПВУ, конституционните и правосъдните промени, бюджета, пълноправно участие в Шенген. Министерство на вътрешните работи работят доста добре с Групово дело „ Гранична Полиция “ и Агенция „ Митници “, с цел да влезем по-бързо и по суша, сподели Борисов.

За Шенген той разяснява, че австрийският бизнес в България е дал позитивно мнение и оценка за приемането ни в Шенген. „ Грешка ще е да бъде бойкотиран, тъй като може да бъде мотор и за сухопътните ни граници. Съветвам икономическите ни организации да създадат кръгла маса дружно с австрийския бизнес, да се извърнат към канцлера на Австрия, че неприемането ни п
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР