В четвъртък преди обяд ще бъде предимно слънчево, сутринта на

...
В четвъртък преди обяд ще бъде предимно слънчево, сутринта на
Коментари Харесай

Дъжд на много места в четвъртък

В четвъртък преди обяд ще бъде най-вече слънчево, сутринта тук-там в низините и котловините - мъгливо. След обяд от запад облачността ще се усили и до вечерта ще превали дъжд, на повече места в западната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили, в Дунавската низина, Лудогорието и Горнотракийската равнина ще е краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 12°.

Преди обяд над планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад облачността ще се усилва и до края на деня на доста места ще има превалявания от дъжд, над към 1800 - от сняг. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - до плевел вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 8°, на 2000 m - към 2°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, сутринта тук-там с понижена видимост. След обяд облачността ще се усилва и по южното крайбрежие ще превали. Преди обяд ще духа до сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се усили и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 9° - 10°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР