В четвъртък от запад ще се заоблачи и след обяд

...
В четвъртък от запад ще се заоблачи и след обяд
Коментари Харесай

Времето: Мразовито утро, на запад започва да вали сняг

В четвъртък от запад ще се заоблачи и след обяд в Западна България ще завали сняг. Вятърът от северозапад още веднъж ще се усили, ще е сдържан и краткотрайно мощен. Сутринта ще е доста студено, минималните температури ще бъдат сред минус 7 и минус 2 градуса, по Черноморието – към нулата, а оптималните ще са сред 0 и 5 градуса.

Над планините преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд от запад облачността бързо ще вплътни и в масивите от Западна България ще завали сняг. Ще духа мощен, по билата и плевел северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 4 градуса, а на 2000 метра – към минус 11 градуса.

Над Черноморието след краткотрайно понижение на облачността преди обяд, след обяд от запад тя още веднъж ще се усили и вплътни, само че към момента без превалявания. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 3-6 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 17 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 22 мин.

Луната изгрява в 09 ч. и 06 мин. и залязва в 18 ч. и 36 мин. Фаза: един ден след новолуние. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР