В четвъртък облачността ще е динамична над цялата страна. В

...
В четвъртък облачността ще е динамична над цялата страна. В
Коментари Харесай

Студен вятър носи хладно време

В четвъртък облачността ще е динамична над цялата страна. В ранните часове ще е безшумно с намалена видимост поради мъгли в някои ниски региони. Следобед слънцето ще се демонстрира, само че ще задуха леден вятър от Северозапад, с който ще остане студено. Поривите ще са най-осезаеми в западните области на Дунавската низина. Температурите в топлата част на денонощието - сред 8 и 13 градуса.

В планините - студено есенно време. Облачността ще е неуверена, само че в множеството случаи забележителна. Следобед и по здрач по най-високите елементи на Западна и Централна Стара планина и на места из Рило-Родопския масив ще прехвърчи слаб сняг. Вятърът ще е леден със мощни пориви през втората половина на деня. Температурите - от 0 градуса по върховете до към 5-6 в ниските масиви.

В петък почналото захлаждане ще продължи. Температурите ще паднат с 2-3 градуса. С къси разкъсвания, облаци ще има над цялата страна. Възможно е на места да преръми в незначителни количества. Облачността ще се раздра още в събота. Слънцето ще е обилно и през двата почивни дни, а температурите ще се покачат с 3-4 градуса. В ранните часове ще има условия за мъгли. Приветливото време ще продължи и в първия ден на идната седмица. Още следобяд и вечерта в понеделник обаче ще стартира следващо захлаждане с превалявания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР