В четвъртък министър-председателят акад. Николай Денков свика съвещание с представители

...
В четвъртък министър-председателят акад. Николай Денков свика съвещание с представители
Коментари Харесай

Журналисти за поръчковото убийство на Петров: Скоро не сме имали такова професионално покушение

В четвъртък министър-председателят акад. Николай Денков свика заседание с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност в Министерския съвет, оповестиха от държавната пресслужба. То е във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната. А по-рано съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов поиска свикването на Съвета по сигурността към Министерски съвет.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 91
„ Мълчанието на проверяващите органи е вярно. Скоро не сме имали такова професионално нападение, в случай че не броим това в ЮАР против Красимир Каменов-Къро ”, сподели журналистът Стефан Миланов.

Според журналиста Асен Григоров убийството не е политическо, макар че има подобен резултат в развилата се вече ситуация. „ Аз считам, че несъмнено откритите обстоятелства от управляващите би трябвало да бъдат коментирани. Именно тъй като мълчанието поражда клюки ”, добави Григоров.

Относно въпроса дали е имал предпочитание да се завръща в държавните служби, Асен Григоров изрече подозрения. А Стефан Миланов съобщи: „ Има едни хора, на които всичко им е чисто, всичко им е наред. Прокуратурата, следствието, полицията не откриват нищо за тях. Но когато стане проблем, всички се отхвърлят от тях. Другият подобен човек е Делян Пеевски. С него никой не желае да прави бизнес в никакъв случай, не се образуват обединения. А пък на него всичко си му е наред, той няма нито едно обвиняване. Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна беше на същото равнище. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР