В четвъртък Манчестър Юнайтед отстъпи с 0:1 на Брайтън, с

...
В четвъртък Манчестър Юнайтед отстъпи с 0:1 на Брайтън, с
Коментари Харесай

Тен Хаг: Манчестър Юн ще отговори подобаващо и ще завърши в топ 4

В четвъртък Манчестър Юнайтед отстъпи с 0:1 на Брайтън, с което направи по-трудна задачата си в битката за място в топ 4. Мениджърът Ерик загар Хаг обаче е убеден, че състезателите му ще намерят метод да се реваншират още в идния дуел с Уест Хам, който е в неделя вечер.

“Всеки път през сезона до момента, когато сме губели мач, след това успявахме да отговорим. Трябва да го създадем още веднъж и аз имам вяра на момчетата ”, съобщи наставникът.

“Няма време да сме разочаровани повече, тъй като към този момент се насочваме към дуела с Уест Хам. Ще сме напълно съсредоточени върху него. Ще се погдотвим, ще изготвим добър проект за мача, играчите ни ще поемат отговорност и ще се оправят. Разчитам на тях. Могат да го създадат и имам вяра, че ще го сторят ”, добави Тен Хаг.

При визитата на Брайтън “червените дяволи ” се провалиха в последните секунди, когато Люк Шоу направи дузпа, осъществена от Алексис Мак Алистър.

“Мисля, че първата минута на този дуел разказва всичко - съобщи мениджърът. - Тогава създадохме доста добра опция, само че не бяхме задоволително настойчиви. После пък направихме подарък на Брайтън. ”

“Продължаваме да сме на високо равнище във физически аспект и играем добре ”, спокоен е нидерландецът.

Тен Хаг разяснява особено двама от футболистите си - Антони и Алехандро Гарначо.

“Страстта, с която Антони се раздава, е неговата мощ. Всеки футболист се нуждае от пристрастеност и предпочитание, с цел да може да печели единоборства и мачове. Смятам, че напредъкът му в това отношение е явен ”, сподели наставникът за бразилеца.

Гарначо пък, който неотдавна подписа нов контракт, евентуално ще може да вземе присъединяване в дуела против Уест Хам, защото към този момент е възобновен от контузията си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР