В четвъртък Кремъл обвини президента Джо Байдън, че се стреми

...
В четвъртък Кремъл обвини президента Джо Байдън, че се стреми
Коментари Харесай

Кремъл: Байдън демонизира Русия, за да получи повече пари за Украйна от Конгреса

В четвъртък Кремъл упрекна президента Джо Байдън, че се стреми да демонизира Русия, за да получи повече средства от Конгреса и да продължи войната в Украйна, нещо, което Москва дефинира като изгаряне на парите на американските данъкоплатци в пещ, предава " Ройтерс ".

Байдън, като предизвести, че победа на Русия над Киев ще остави Москва в позиция да нападна съдружниците от НАТО и може да въвлече американските войски във война.

Въпреки това републиканците в Сената по-късно в сряда , което щеше да обезпечи милиарди долари нова помощ за сигурността на Украйна, заявявайки, че желаят да настоят за смисъла на по-строгата гранична политика.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков упрекна Байдън, че се пробва да убеди американските законодатели да създадат нещо, което Москва от дълго време твърди, е неефикасно и просто ще удължи войната.

Западът даде на Украйна повече от 246 милиарда $ помощ и оръжия, само че украинската контраатака се провали и Русия продължава да управлява малко под една пета от украинската територия.

" Ако Путин превземе Украйна, той няма да спре дотук ", прогнозирайки, че Путин ще продължи да нападна съдружници в НАТО.

Тогава, добави Байдън, " ще имаме нещо, което не търсим и което нямаме през днешния ден: американски войски, които се бият против съветски войски ".

Сергей Наришкин, шефът на външното разузнаване на Путин, сподели на Съединените щати по-рано в четвъртък, че западната, преследващ Вашингтон за години напред.
 Руският дипломат в Съединени американски щати дефинира думите на Байдън като
Руският дипломат в Съединени американски щати дефинира думите на Байдън като " провокативна реторика "

Американският президент позволи предполагаем пряк руско-американски конфикт в Европа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР