В четвъртък и петък материалите за арт терапия на децата

...
В четвъртък и петък материалите за арт терапия на децата
Коментари Харесай

Чудната елха обедини Стара Загора в подкрепа на децата с увреждания 

В четвъртък и петък материалите за арт терапия на децата с увреждания, които тази година събира самодейността " Чудната елха " на старозагорския омбудсман Надежда Чакърова, ще стигнат до малчуганите.
Особено интензивно в акцията още веднъж се включиха децата учителите от Детска градина 66 „ Детски парадайс ”, които създадоха коледни картички, които продаваха на базар. Средствата от продажбата им те използваха за пазаруването на материали, които подариха на „ Чудната елха ”.
Тазгодишната акция е извънредно сполучлива, изрази задоволството си публичният медиатор. „ Всяко дете има потребност от обич по Коледа и по тази причина се пробвам всяка годин, с общите старания на старозагорци, това да се случи. Щастлива съм, че самодейността се трансформира в деца оказват помощ на деца ”, разяснява Чакърова.
В „ Чудната елха ” тази година са се присъединили доста старозагорци, както и възпитаници от Гимназията с преподаване на непознати езици „ Ромен Ролан ”, Второ главно учебно заведение " Петко Рачов Славейков ", Профилираната природо-математическа гимназия " Гео Милев ", Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Лубор Байер " и е подкрепена от Районен съд Стара Загора.
Надежда Чакърова се надява акцията да стане устойчива традиция на Стара Загора. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР