В четвъртък Гърция ще надмине границата от един милион при

...
В четвъртък Гърция ще надмине границата от един милион при
Коментари Харесай

Гърция преминава един милион ваксинации срещу COVID-19

В четвъртък Гърция ще надмине границата от един милион при имунизациите против ковид в границите на „ проведена и бърза “ акция, съобщи министър председателят Кириакос Мицотакис в авансово записано известие, оповестено онлайн.
„ С всяка минала седмица построяваме стената на имунитета, която ще ни разреши да оставим тази здравна рецесия зад себе си “, сподели той. „ Всъщност от април ще разполагаме с доста повече дози. И до момента в който времето се усъвършенства, то ще стане наш съдружник. “
 Гърция означи рекорден брой нови инфектирани за 2021 година Гърция означи рекорден брой нови инфектирани за 2021 година
За последното денонощие в Гърция са открити 2353 случая на ковид. Това е най-високата денонощна стойност на индикатора от нача...
„ Но това остава основно предизвикателство за всички “, продължи той, добавяйки, че новите разновидности, и по-специално английската разновидност, господства в Гърция, е доста по-заразна, увеличавайки броя на хоспитализациите, заяви в. „ Катимерини ”.
Той също по този начин прикани гърците при отбелязването на Цикнопемпти – четвъртъкът, 11 дни преди началото на гръцкия православен пост, когато гърците обичайно се събират, с цел да ядат месо на скара – гърците да бъдат със фамилията си и да заобикалят да ядат с другари, в опит да предотврати разпространяването вирусът.
„ Би било тъпо да нанесем огромна щета в този момент, когато можем да забележим края “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР