В четвъртък е време за развръзка в Лига Европа и

...
В четвъртък е време за развръзка в Лига Европа и
Коментари Харесай

Лудогорец има сили за чудо и сладък реванш

В четвъртък е време за развръзка в Лига Европа и Лига на конференциите, откакто към този момент станаха ясни всички тимове, които не престават напред в Шампионска лига. Най-голям интерес у нас провокира срещата на Лудогорец.

ЛУДОГОРЕЦ - НОРДСЕЛАНД (ДНЕС, 19.45 ЧАСА)

" Орлите " са на прага на чудото, откакто бяха отписани след първите им 3 мача в групите на Лигата на конференциите. Последвалите победи над Фенербахче и Спартак (Търнава) върна на полпозишън " зелените " за място в шампионата и през февруари. За задачата обаче би трябвало да бъде надвит Нордселанд. Датският отбор нанесе сериозен удар на родния първенец след триумф със 7:1. Тогава мачът се игра на изкуствения терен на скандинавците, а треньор към момента бе Ивайло Петев. Откакто в Разград се завърна Георги Дерменджиев, Лудогорец демонстрира напълно друго лице и загуби само от Славия. На собствен ред Нордселанд може да се елементарни с шампионата макар гръмкия триумф и над Фенербахче с 6:1. 

ПРОГНОЗА: 1: 2.54

РОМА - ШЕРИФ (ДНЕС, 19.45 ЧАСА)

В Рим " вълците " ще се опитат да завоюват още един път, надявайки се Славия да не вземе своя дуел със Сервет и по този метод да оглави групата. Тимът на Жозе Моуриньо към този момент си е обезпечил място в идната фаза на Лига Европа, а противникът в този момент дава всички предпоставки за удобна победа. Италианският отбор е в отлична форма след мудния старт на сезона. В същото време гостите от Тираспол изгубиха последните си 2 мача и не идват в съвършено въодушевление във Вечния град. Предвид спестовната на моменти игра на Рома и затвърдения жанр за спестовни победи, тази може да се окаже още една от тях.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА: 2.30
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР