В четвъртък - 9 декември, поетапно ще бъде спирана водата

...
В четвъртък - 9 декември, поетапно ще бъде спирана водата
Коментари Харесай

Спират водата на столичани в южните квартали заради ремонт

В четвъртък - 9 декември, поетапно ще бъде спирана водата на живеещите по южната дъга на София поради ремонт на довеждащия малобучински тръбопровод, заяви " Софийска вода ".

Спирането на водоподаването ще стартира от кв. " Драгалевци " в 9:30 часа. Последните наранени семейства са от кв. " Горна баня ", където водата ще бъде спряна след 12:30 часа същия ден.

Времето на спирането на водоподаването за всички региони ще е 12 часа, показва концесионерът.

Поетапното прекъсване в разнообразни часови шпации се постанова от диаметъра на водопровода, огромната денивелация в обособените региони и дължината на малобучински тръбопровод.

Ремонтът ще ограничи зоните, наранени от възможните бъдещи нарушавания на водоподаването. Новият изпускател ще разреши по-бързото източване на водните количества при поправки и доста ще усъвършенства качеството на предоставяните услуги.

Всички планувани теренни действия може да се проследят в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението.

Клиентите на сдружението могат гратис да се абонират за SMS уведомяване за идни планувани прекъсвания или спешни спирания на водоснабдяването или да употребяват новото мобилно приложение на " Софийска вода " - " Моята вода " в Гугъл Play или в App Store.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР