В чест на настъпването на китайската Лунна година, Ubisoft анонсира

...
В чест на настъпването на китайската Лунна година, Ubisoft анонсира
Коментари Харесай

Ubisoft предлага намаления на свои игри с до 90% отстъпка

В чест на настъпването на китайската Лунна година, Ubisoft анонсира старта на нова акция с понижение на игри от своя азбучник. Офертата е годна до 11.02, а в случай че побързате, може да се сдобиете и с копие на Assassin’s Creed China изцяло гратис.

Сделките тук са в действителност страхотни, а пониженията доближават до 90%, като става въпрос, както за остарели заглавия и типичен игри на студиото, по този начин и за напълно нови, като да вземем за пример Assassin’s Creed Odyssey. Подборката е в действителност чудесна и нека ви е останал някой лев от празниците, тъй като предложенията не са за изпускане.

Така да вземем за пример, общоприетото издание на Odyssey е понижено с 50%. Специално внимание обаче заслужава Gold изданието на играта, който съдържа съдържа сезонния пропуск за играта и специфичен бонус пакет. Както знаете, новият AC предлага задоволително наличие, с цел да изгубите качествено времето си за години напред, само че, както би споделил Мечо Пух: „ Колкото повече, толкоз повече “, а получавате играта на цената, която бихте платили за общоприетото издание от всеки различен магазин. В интерес на истината, понижение получават всички издания на Odyssey. Кое ще изберете, зависи напълно от вас.

Тук ще намерите също по този начин и несъмнено игрите от света на Far Cry. Ако мислите да си закупите A New Dawn, идната игра от поредицата, то е наложително да се сдобиете с Far Cry 5 и някое от изданията му. Дали ще е общоприетото, Deluxe или Gold изданието, вие решавате.

Актуални игри, като Rainbow Six Siege, The Honour, The Division, Assassin’s Creed Origins и другите им издания, както и някои класики – всички участват тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР