В чест на Международния ден на жената Visa обяви началото

...
В чест на Международния ден на жената Visa обяви началото
Коментари Харесай

Visa обявява началото на първото в света състезание, посветено на жените предприемачи


В чест на Международния ден на дамата Visa разгласи началото на първата стратегия Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition. Глобалният план дава опция на дамите – бизнесмени от целия свят, да се изправят пред провокации в региона на финтех промишлеността и социално-икономическото влияние и да получат късмет да завоюват премия от 100 000 USD (175 000 лева.). Програмата ще приключи със събитие, което ще се организира на старта на Световната купа за дами на ФИФА 2019 TM във Франция.

„ През последните пет години повече от 163 милиона дами по света са почнали личен бизнес. Предприемачеството при дамите е във напредък и Visa се ангажира да въодушевява повече дами да преодоляват бариерите посредством платформи като Visa Everywhere Initiative “, сподели Лин Бигар, основен маркетинг и информационен шеф на Visa.

Visa Everywhere Initiative (VEI) дава ексцентрични решения на провокациите, пред които са изправени търговията и разплащанията, от 2015 година Програмата обхвана 75 страни и донесе на повече от 70 водещи стартъп компании парични награди, менторство и достъп до клиентите и сътрудниците на Visa. През 2019 година за първи път програмата ще премине от районно ориентирани събития към международни, с фокус върху финтех промишлеността и социално-икономическото влияние. По този метод Visa слага в светлината на прожекторите както милионите дами бизнес водачи, по този начин и уговорката на компанията към дребните и междинните предприятия, които предизвикват измененията.

Фирмите с най-малко една жена основателка са поканени да показват решенията си за справяне с провокациите, пред които са изправени финтех промишлеността и социално-икономическото влияние.

Предизвикателство 1 (финтех индустрия): Като дамите бизнесмени употребяват неповторимите качества на компанията и по какъв начин би могло обещано решение да помогне за трансформиране на потребителския и / или комерсиалния опит за разплащане на локално, районно или световно равнище?

Предизвикателство 2 (социално-икономическо въздействие): Как дамите бизнесмени по целия свят могат да въздействат върху социално-икономическото влияние посредством поддръжка за устойчиви и равнопоставящи средства за живот и подкрепяне на локалните или районните стопански системи?

Акценти на програмата:

От всички краища на света: Допуснатите участници ще бъдат разграничени на 6 района: Северна Америка, Латинска Америка, Азиатско-Тихоокеански район, Европа (с изключение на Франция), Франция, Африка / Близък изток. Всеки район ще изпрати по един победител за всяко от провокациите на финала в Париж.

Важни дати през 2019 година:
o 6 март - стартира подаването на документи
o 14 април - краен период за подаване на документи
o месец май - избиране на районните финалисти
o 7 юни - интернационален край в Париж, Франция

Финал: По време на първата седмица на Световната купа за дами на ФИФА 2019TM във Франция, финалистите ще имат опция да работят с сътрудници на Visa, които са част от световната мрежа на компанията, както и да показват плановете си онлайн, след което ще бъдат избрани спечелилите на VEI.

Мост на поддръжка: За да насърчи най-хубавите решения, Visa ще обезпечи награден фонд от 100 000 USD за всеки победител в предизвикването, дружно с експертно попечителство, достъп до клиентите и голямата мрежа от сътрудници на компанията. Победителите ще получат и билети за откриващия мач на Световната купа за дами на ФИФА 2019 TM във Франция.

Глобална акция: Visa ще даде начало на световната маркетингова акция „ Together as One “, с цел да отпразнува започването на програмата Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition. Осем някогашни спечелили и финалисти от разнообразни райони по света, ще вземат участие в акцията, с цел да вдъхновят дамите бизнесмени да вземат участие в надпреварата, да преследват фантазиите си, да поемат опасности и по този начин да основат сполучлив бизнес.

„ Visa Everywhere Initiative ни разреши да прибавим повече стойност към нашия артикул, като използваме API от платформата за разработчици на Visa. В резултат на това получихме задоволително знание, с цел да спечелим нови клиенти и бизнес благоприятни условия. Това беше огромно персонално достижение, сподели Емпаро Налварт, основен изпълнителен шеф и съосновател на Culqi. Изпълнен съм с горделивост, че към този момент съм бил победител в Visa Everywhere Initiative, за мен е чест да съм част от акцията на Women’s Global Edition. Нямам самообладание да приветствам всички невероятни дами, които ще вземат присъединяване в този прелестен световен план. “

Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition акцентира непрекъснатия ангажимент на компанията към напредъка на дамите бизнесмени. Програмата се основава на скоро показаната самодейност на Visa She`s Next, основана за поощряване на притежателите на дребни предприятия, които построяват, поддържат и развиват бизнеса си по целия свят. She’s Next е подкрепена от Female Founder Collective (FFC) – мрежа от компании, ръководени от дами, които оказват помощ на други дами. След сполучливото първо събитие в Атланта, щат Джорджия, Съединени американски щати, She’s Next и FFC провеждат идващото си събитие през днешния ден (08 март 2019 г.), в Ню Йорк, в чест на Международния ден на дамите.

За повече информация по отношение на Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition и всички районни събития за самодейността, по какъв начин да се включите и изискванията за присъединяване, посетете: www.visa.com/everywhereinitiativeglobal.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР