В Черна гора от последици от коронавируса през февруари са

...
В Черна гора от последици от коронавируса през февруари са
Коментари Харесай

Коронавирусът повиши смъртността в Черна гора със 70%

В Черна гора от последствия от ковид през февруари са умряли 210 жители, което спрямо януари съставлява нарастване със 70%, сочат данните на Института за публично здраве, заяви Танюг.
В Черна гора от началото на епидемията са умряли 1015 души инфектирани с COVID-19.
Епидемията се разраства макар строгите ограничения, "заключването " на осем градове и затварянето на заведенията за хранене. За това свидетелства все по-голямата натовареност на потенциала на лечебните заведения и повишаването на броя на инфектираните, заяви публичната телевизия на Черна гора.
Според данни от през вчерашния ден в Клиничния център се лекуват рекорден брой инфектирани пациенти -131, а в коронавирус болничното заведение в Бар - 113. В тези две лечебни заведения в сериозно положение са 100 заболели, добави Българска телеграфна агенция.
Нови ограничения, които включват "заключване " на Подгорица, Никшич, Цетине, Херцег Нови, Улцин и Плужине са в действие от през днешния ден. Тези ограничения важат към този момент от две седмици в Будва и Тиват. В мощ е и възбрана на работата на питателните заведения в тези градове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР