В Челси не смятат да спират с трансферите в отбора

...
В Челси не смятат да спират с трансферите в отбора
Коментари Харесай

Челси няма спирка: Двама от Брайтън са следващите в списъка

В Челси не считат да стопират с прехвърлянията в тима през януари и към този момент са набелязали нови двама играчи, оповестява Daily Mail.  

До този миг „ сините “ похарчиха над 100 милиона паунда, откакто привлякоха Беноа Бадиашил от Монако, Михайло Мудрик от Шахтьор Донецк, Давид Фофана от Норвегия, както и Жоао Феликс чартърен от Атлетико Мадрид,

Сега шефовете на лондончани възнамеряват атака към някогашния отбор на сегашния управител на „ сините “ Греъм Потър. На „ Стамфорд Бридж “ са набелязали Мойсес Кайседо и Леандро Тросар като идващите огромни трансферни цели до края на януари.

Двамата са попаднали измежду задачите за привличане по експлицитното гледище на своя някогашен ментор на „ Амекс Стейдиъм “, само че са били утвърдени и от останалите хора в спортно-техническия щаб. Кайседо към този момент от много време е свързван с трансфер в някой от грандовете на Острова, само че до този миг множеството издания посочваха като любимец за подписа му Ливърпул.

Белгийското крило пък е в мощно влошени връзки с мениджъра на „ чайките “ Роберто Де Дзерби и даже бе оставен отвън групата на отбора за успеха над мърсисайдци в последния кръг. Италианският ментор съобщи, че е доста неудовлетворен от държанието на Тросар и не е започвал титуляр в последните няколко седмици за Брайтън.

Очаква се цената на двамата играчи да не е прекомерно висока, защото крилото има единствено 12 месеца от сегашния си договор, а за халфа също евентуално желаната сума ще е в границите на рационалното, считат в Челси.

Chelsea set to raid Brighton AGAIN as they step up interest in Moises Caicedo and Leandro Trossard
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР