В часовете преди домакинството срещу Славия, от ЦСКА решиха да

...
В часовете преди домакинството срещу Славия, от ЦСКА решиха да
Коментари Харесай

От ЦСКА разказаха страхотна история на четири братчета, милеещи за клуба

В часовете преди семейството против Славия, от ЦСКА взеха решение да опишат една похвална история за четири деца, които са почитатели на тима.

Те се споделят Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам, като живеят дружно с родителите си в Англия, само че постоянно, когато се приберат в България, те са на стадиона, с цел да поддържат " армейците ".

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Разказваме ви една история за любовта към ЦСКА, която не може да бъде пречупена от време и разстояние

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са четири български момчета. Братя цесекари. Преди дълги години събитията изпращат родителите им да живеят в Англия. Всяко едно от момчетата обаче се ражда у нас и е кръстено на български хан. Обичта към България се възпитава от най-ранна възраст, а любовта към ЦСКА...е още от дете.

Тези две светини заемат основна роля в израстването на децата. Мач съвсем не пропущат, а когато се прибират в България, наложително са на стадиона. Притежават абонаментни карти, макар че са на хиляди километри разстояние, тъй като съгласно татко им, това е един от методите да покажат поддръжката си към ЦСКА. Обичат откровено и чисто по детски и ще продължат да го вършат, тъй като магията на ЦСКА ги е превзела вечно.

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са от тези наши почитатели, които ни изпълват с любов, горделивост и мотивация да се борим, даже и в най-трудните моменти ".
 ЦСКА приема Славия, с цел да се върне на победния път
ЦСКА приема Славия, с цел да се върне на победния път

Двубоят на стадион " Българска войска " запчова в 18:45 ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР