В Carlsberg “Домът на феновете ти даваме възможност да станеш

...
В Carlsberg “Домът на феновете ти даваме възможност да станеш
Коментари Харесай

Севиля или Жозе Моуринио? Дай своята прогноза в Carlsberg Домът на феновете кой ще остане непобеден във финала на Лига Европа и можеш да спечелиш и ти

В Carlsberg “Домът на почитателите ” ти даваме опция да станеш част от финалът в Лига Европа и да оставиш своята прогноза за мача.

Регистрирайте се в този момент и с няколко прогнози или просто малко шанс може да се сдобиете с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник. Вече 4 консуматори към този момент завоюваха!

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фена, който най-добре познава европейския футбол.

Шесткратният притежател на трофея в шампионата Севиля в никакъв случай не е губил край тази конкуренция. Испанците направиха много слаб сезон, само че се стабилизираха доста след назначението на Хосе Луис Мендилибар. Те отстраниха грандове от равнището на Манчестър Юнайтед и Ювентус и сигурно ще желаят да се реваншират на почитателите. Това е и единственият им вид за изход на по този начин мечтаната Шампионска лига през идната акция.

Същото обаче важи и за Рома, които също ще желаят място в конкуренцията следващата година, откакто нямат шансове да се класират през шампионата кръг преди края. Жозе Моуриньо също в никакъв случай не е губил край в евротурнирите, а също така през предишния сезон донесе на " вълците " трофея в Лигата на конференциите и сигурно в този момент ще е пределно мобилизиран да донесе втори следващ трофей, който ще го сложи в пантеона на легендите на отбора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР