В Бюджет 2024 на Варна за безопасността на гражданите са

...
В Бюджет 2024 на Варна за безопасността на гражданите са
Коментари Харесай

Система от камери, разпознаваща издирвани лица и автомобили, ще инсталират във Варна

В Бюджет 2024 на Варна за сигурността на жителите са планувани средства за създаване на близо 2 000 нови точки за видеонаблюдение, за надзор и дейности против нарушителите на закона и против вандализма. Като част от ограниченията за сигурността във Варна, ще бъдат построени и пунктове с внедрена съвременна интегрирана система, разпознаваща номера на коли, търсени лица и извършители на закона, с каквито системи разполагат огромните европейски градове. Това заяви, заместник-кметът по сигурността Илия Коев.

Коев съобщи още, че се създава единна интегрирана цифрова система, която ще консолидира общинските запаси, ще дава отговор на европейските стандарти за сигурност в огромни градове и ще бъде в интерес на жителите на Варна.

Това съобщи заместник-кметът по сигурността Илия Коев по време на обръщението си към участниците и гостите на годишния Оперативен общ брой на командира на Военноморските сили във Варна.

Общината възнамерява и обособяването и монтажа на към 30 еко-точки за възстановяване на контрола на сметосъбирането и санкционирането на недобросъвестни жители, уточни заместник-кметът, като добави, че ще бъде интегрирана и нова система, която да мери наличните количествата боклук в контейнерите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР