В Бяла Слатина търсят кой да оглави важна дирекция в

...
В Бяла Слатина търсят кой да оглави важна дирекция в
Коментари Харесай

Търсят шеф на важна дирекция в община Бяла Слатина, вижте какви са условията

В Бяла Слатина търсят кой да оглави значима дирекция в общината, научи организация BulNews. Вакантната позиция е за шеф "Хуманитарни действия и интеграция ", като за нея към този момент е разгласен конкурс.
Този, който седне на шефския стол, би трябвало да управлява активността на структурата. Под опеката му са всички общински учебни заведения, детски заведения и извънучилищни звена за образуване на учебно-възпитателния развой. Директорът реализира контакта с Министерство на образованието и науката и Регионалните ръководства по образованието. В дилемите му влиза още да следи за обезпечаването на условия за здравното обслужване и сигурността в учебните заведения и детските заведения, както и за условият за столово хранене, отдих, спортна база и превоз за учениците и учителите. Бъдещият чиновник координира активността на спортните клубове на територията на общината. Участва в комисии, разглеждащи просветителни, здравни, обществени, културни, спортни и юношески проблеми. Организира осъществяването на общинската културна стратегия и отбелязване на годишнини, свързани с локалния, районния и националния културно-исторически календар. Директорът би трябвало да приготвя и провежда осъществяването на общинската стратегия за даване на обществени услуги на жителите.
Основният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението, като минимумът е 780 лв..
Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър, като са нужни и най-малко 4 години опит.
Одобрените по документи претенденти ще преминат през тест и изявление.
Желаещите да вземат участие в подбора могат да подават документите си до 27 юни, в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР