В Бяла Слатина тачим традициите и ги съхраняваме, за да

...
В Бяла Слатина тачим традициите и ги съхраняваме, за да
Коментари Харесай

Общинска асамблея на детското и ученическо творчество се проведе в Бяла Слатина /снимки/

В Бяла Слатина тачим традициите и ги съхраняваме, с цел да ги предадем с доста обич и неизменност на своите наследници, на идните генерации белослатинци, обявиха от локалната администрация.
Една такава традиция, която към този момент 9 години е част от майските културни празници, е Общинската асамблея на детското и ученическо творчество. След две годишно спиране уредниците на събитието - община Бяла Слатина и образователните заведения на територията на общината, с доста възторг и предпочитание приготвиха този прекрасен празник, който провокира радостни страсти и доста слънчево въодушевление с осъществяванията на учениците и дребните ученици на детските градини от община Бяла Слатина, които бяха артисти, артисти и танцьори в следващото издание на Асамблеята.
Всички присъстващи имаха шанса да се повеселят дружно, да помечтаят и да полетят на крилете на своите фантазии, да опишат приказката за празника, която се оказа напълно истинска- с същински герои, някои от които бяха участници в шоуто. И всеки имаше опция да прави това, което обича - да пее, рецитира, рисува, да взе участие в драматизации.
Зам.-кметът на общината - Боряна Петкова, поздрави участниците във формата, като им пожела да се насладят на видяното и чутото за фантазиите, вярата в положителното, искреността и другарството и да не стопират да имат вяра в чудеса.
Народният представител Красен Кръстев също приветства събралото се голям брой и участниците в Асамблеята и им пожела тази традиция да продължи още дълги години и да се множат надарените и можещи дребни поданици на нашата община. Г-н Кръстев благодари и на учителите и ръководителите, с помощта на чиито неотклонен труд и възторг децата откриват хубостта на музикалното, театралното и танцовото изкуство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР