В бутика продължават да зареждат още и още изящни рокли,

...
В бутика продължават да зареждат още и още изящни рокли,
Коментари Харесай

Абитуриенти от престижни гимназии в Бургас откриха мечтаната бална рокля в Briliantin

В бутика не престават да зареждат още и още изящни рокли, с цел да бъдат задоволени оптимално дванадесетокласничките, които още на са създали своя избор

В разгара на подготовката за идните абитуриентски балове пробните на известните бутици в Бургас са цялостни. Екип на Флагман.бг посети един от тях, с цел да усети атмосферата и да свери часовника си за последните трендове при формалните дрехи. В „ Briliantin ”вече седемнадесет години се грижат за изискания жанр на младите дами, завършващи междинното си обучение.

Традиционно абитуриентките от ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “, Английска езикова гимназия АЕГ " Гео Милев ", Немска езикова гимназия " Гьоте “ и други учебни заведения в града са измежду най-стилните девойки, дефилиращи в Морската градина на Бургас на 24 май. Днес в „ Briliantin ” открихме, че те доста постоянно се доверяват на Силвия Танева – притежател на бутика и създател на едноименната организация, при избора им на формален тоалет за този дълго предстоящ ден.

Едновременно с екипа ни, за проба на рокля в магазина, намиращ се в к-с „ Лазур “ на партерния етаж в блок 103, дойдоха Аляра Махмудова от 12 А клас на ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “ и Магдалена Сгурова от 12 В клас на Немската езикова гимназия.

Вижте във видеото пробите на двете изящни дами и какво ги посъветва Силвия Танева.



Тук ще издадем, че двете хубавици от видеото в действителност пробваха доста повече функции, само че от „ BRILIANTIN “ резервираха в загадка финалният им избор, с цел да бъде появяването им запаметяваща се в деня на бала. Това е добра вест за тези от вас, които също са харесали показаните модели – свободни са за проба. При нужда, всяка рокля се оформя и поправя от експертния екип на „ BRILIANTIN “ по отношение на фигурата на дамата, избала да я носи. 

Новата сбирка абитуриентски рокли към този момент е налична в бутика. Представяйки най-новите фешън трендове за 2024 година, предлаганите рокли от „ BRILIANTIN “ за следващ път са стилни, красиви и по едно и също време практични.

„ Широка е цветовата палитра в новата сбирка на международния фешън бранд Sherri Hill, които са налични при нас. Цените и многообразието от рокли сa извънредно налични “, открехва завесата Силвия Танева.

„ С присъщата си креативност в „ BRILIANTIN “ не престават да зареждат още и още изящни рокли от новата сбирка Sherri Hill 2024, с цел да бъдат задоволени оптимално зрелостниците, които към момента не са създали своя избор “, добави собственичката на бутика.

Абитуриетските рокли предлагани от „ BRILIANTIN “ са емблема за жанр и класа. В новата сбирка на Sherri Hill са съчетани всички красиви акценти в едно. Всички рокли са с грациозен дизайн и придават блестящ съблазън на всяка жена, облечена в тях.

 

„ Модните трендове в новата сбирка 2024 абитуриентските рокли на Sherri Hill са разнородни и в тях неизбежно участва деликатния съблазън, извайващ красивите форми на фигурата. Както постоянно участват нежните, ефектни деколтета в композиция с цепки гарнирани с дантели, пера, искра и пайети. В новата сбирка моделите имат красиви шлейфове, които придават спомагателна ефектност на линията и божествени размери, създаващи чувството за кралско великолепие “, добавя Силвия Танева.

Всяка рокля е фешън украшение, което по решителен метод е вплело в себе си изящни материи, игра на багри и цветове в настройка с кристали Сваровски, пайети и перли.

Роклите в абитуриентската сбирка на Sherri Hill са направени от ефектни копринени дантели и фини материи, които ги вършат извънредно витални и нежни. Присъствието  на сатен, пайети, перли и кристали, добавя холивудския искра и изящност.

От почтената и закачлива младежка линия присъща за абитуриентките, до строгата етикеция и грациозност за един бал, варират предлаганите модели в новата сбирка на Sherri Hill. Палитрата от цветове е наситена, както и в пастелните нюанси на всеки цвят, по този начин и не е забравена и класиката - черно, златно и алено.

Красиво завършени деколтета, нежни ръкави, голи гърбове, изключителна орнаментика от елементи и съвременни силуети от трите съществени линии.

В  „ BRILIANTIN “ изящните рокли на известната американска дизайнерка са в  най- ценови диапазон без аналог, извънредно наличен в рационални граници на фона на блясъка на моделите, с които всяка бъдеща абитуриентка би заблестяла зашеметяващо на бала.

Един тънък американски лъх с ефирното и нежно чувство за жена, пресъздаваща хубостта в най-висшето и измерение, трайно участва в Бургас, с помощта на BRILIANTIN.

Можете да разгледате всички модели в бутика, намиращ се в к-с „ Лазур “ на партерното равнище в блок 103. Следете настоящите трендове и в формалната страница на „ BRILIANTIN “ във фейсбук от, както и на  .
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР