В буса на траурна агенция Св. Архангел Азраел“ са транспортирали

...
В буса на траурна агенция Св. Архангел Азраел“ са транспортирали
Коментари Харесай

Живко карал БМВ-то с летни гуми, по мокрия път се забил в спрялата катафалка с покойник при входа на Бургас

В буса на траурна организация „ Св. Архангел Азраел “ са транспортирали тяло на жена от София, водачът му отбил в спешната лента по дребна потребност

Шофьорът на БМВ-то Живко Комелов от Бургас е виновникът за тежкия случай с катафалката на изхода на Автомагистрала „ Тракия “. Той е карал с гневна скорост при тежки метеорологични условия и се е забил в спрелия на спешната лента микробус, научи Флагман.бг.

Припомняме, че съдбовния пътен случай стана във вторник, на 29 ноевмри, към 15:30 ч. в сектора малко след края на автомагистралата, сред кв. Ветрен и Бургас. През целия ден във втоник в Бургас не бе спряло да вали. Настилките бяха мокри и хлъзгави. 

25-годишният Живко се движел в посока Бургас, на предната седелка е пътувала 24-годишната му приятелката Евдокия, а на задната се возело още едно момиче от града – Десита, на 23 години. По информация на Флагман.бг Живко карал БМВ-то с превишена скорост – евентуално с над 140 км/ч., и с летни гуми. Точно на изхода на автомагистралата, на към 2 км преди магазин Джъмбо, губи ръководство над возилото и се забива в микробуас на погребална организация „ Свети Архангел Азраел “, който е бил спрян в спешната лента. Шофьорът на микробуса – 21-годишният Давид А. е бил отвън транспортното средство по дребна потребност. По негови показания, спрял за малко, защото повече от 5 часа карал деликатно транспортното средство, без опция да почине.

Наш източник заяви, че катафалката е идвала от столицата, транспортирала е тяло на покойничка от София за Бургас. Над ковчега с тупа е имало още два, които са били празни. При удара БМВ-то се забило в ковчечга с починалата жена. Тялото обаче е претрупано по най-бързия метод, без повреди, заровено е още същия ден. 

Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че БМВ-то безусловно е размазано. С най-леки пострадвания е водачът Живко, потърпевша е и бургазлийката Десита на задната седалка. И двамата са настанени в отделението по неврохирургия на УМБАЛ-Бургас. В сериозно положение обаче е 24-годишната Евдокия. Вече трети ден лекарите от реанимацията се борят за живота й. Младото момиче е бременно в третия месец. 

„ Живко е унищожен душевен. Не стопира да пита за обичаната си. Двамата са дружно от близо една година, само че доста бързо се случиха нещата посред им. Живко е от село Черни връх, община Камено, само че живее в Бургас с Евдокия. Имат общи проекти за бъдещето, мечтаеха за бебе. Дано това красиво младо момиче пребори тежките контузии “, показа пред Флагман.бг прочут на младата двойка. 

Траурната организация „ Св. Архангел Азраел “ официално е благосъстоятелност на никому незнайно за необятната общност лице, сламен човек. Неофициално се знае, че активността й се управлява от мъж с малко име Николай. Фирмата няма нищо общо с добре познатата бургаска организация " Св.Арханел Михаил ", откъдето упорстват това да се обясни.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР