В Бургас започна делото за убийството на 11-годишната Никол, което

...
В Бургас започна делото за убийството на 11-годишната Никол, което
Коментари Харесай

Близките на обвинения за убийството на Никол: Маскиран му сложи ножа в ръката

В Бургас стартира делото за убийството на 11-годишната Никол, което потресе града предишното лято. Близките на обвинения 16-годишен възпитаник се появиха в съда с неочакванa версия.

Тийнейджърът Иван разказал на родителите си, че до момента в който били с Никол в асансьора, влезнал мъж с качулка. „ Само очите му се виждали и приказвал гърлено да не му познаят гласа. Каза, че е влезнал човек в асансьора, и му поставил нож в ръката”, описа Димитър Иванов – татко на обвинения.
Делото за убийството на 11-годишната Никол стартира всъщност Обвиняем е малолетният възпитаник Иван, който по време на осъществяване на закононарушението е бил 15-годишен
Пред bTV майката на Никол Мими Ставрева показа, че това е небивалица: „ Опитват се да го оневинят или по-скоро да го изкарат невменяем”. Лелята на Никол Стефка Янева напомни, че момчето е завело следователите до телефона и ножа.

Според ресурсния преподавател на Иван той е с лека умствена назадничавост, само че може да носи отговорност за постъпките си. Разпитите не престават на следващия ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР