В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен

...
В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен
Коментари Харесай

Изпълнителката на Ах, морето не се вълнува само от музика

В Бургас постоянно се усещам на моето място, за мен това е най-хубавият град, сподели Тони Димитрова. Тя показа, че ѝ следва концерт в НДК на 10-и януари, който ще бъде двоен празник, защото тогава е и нейния рожден ден. " Страхувах се от тази стъпка и доста се вълнувам “, сподели певицата. Тя изрази изненада, че билетите за концерта са се продали за малко повече от месец. Тя добави, че тогава ще изпее новата си ария " Помниш ли “ с създатели Иван Гогов и Яна Вълчева.

" Все виждам да съм от светлата страна на живота, макар сенките, които сполетяват всеки един от нас “, сподели тя. Това, което въодушевява Димитрова е човещината, живота, добротата. " Морето си го нося, то ми е даденост “, добави изпълнителката пред NOVA.

Мечтая да обиколя света, да пътувам още. Иначе всичко, за което съм мечтала съм го постигнала. Аз съм реалист “, уточни Димитрова. Тя добави, че желае да посети Северна Корея и Мадагаскар.

" Малките неща ме вършат щастлива “, показа певицата. Тя сподели че това, което я топли е обичта и вниманието на хората.

Изпълнителката на " Ах, морето " не се вълнува единствено от музика, само че и от настоящите тематики в обществото. Една такава е приемането на България в Шенген, по която Тони има изрично мнение:

" Да чакаме по въздух, да чакаме по вода. Да се молим по този метод. За мен това е доста унизително, почтена дума ", споделя естрадната легенда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР