В БТВ и Нова телевизия няма приемственост, най-вече в новинарските

...
В БТВ и Нова телевизия няма приемственост, най-вече в новинарските
Коментари Харесай

Изхабената четворка, която плаче за музея на Мадам Тюсо 


В БТВ и Нова телевизия няма последователност, най-много в новинарските излъчвания. Там от 20 години се подвизават едни и същи лица. Юксел Кадриев е замязял на восъчна фигура с вампирско лъчение – в случай че решат да го сложат в музея на Мадам Тюсо, никой няма да забележи, че е жив човек. Юксел продължава стремително с лапсусите, само че шефовете на БТВ не го сменят – заинатили са се, като магаре на мост. Слепи ли са да видят какъв брой изтъркан, амортизиран и тотално омръзнал на феновете е „вечният“ водещ? Очевидно са слепи, тъпи и упорити!

Виктория Петрова има повяхнал и измъчен тип – тя наподобява на стопанка, която някой принудително е задължил да води новините.

В Нова ситуацията е същото – Ники Дойнов „продължава да пуска бяло“ при всяка по-шокираща вест. Имам възприятието, че се възбужда от вести за хиляди умрели от Ковид, войни, убийства, изнасилвания, трусове със жертви и други ужасии. Дойнов от дълго време е минал границата от комичното водене на вести към трагичното – с ококорения си взор и въодушевен глас е подобаващ за озвучаване на филм за паранормални феномени. Но не и да води вести. Той също е изтъркан, изтощен и минал равнището си на непросветеност.

Най-„свежа“ от четворката ненадейно е Ани Салич. Тя също от 20 години води новините, само че заради гена си и пластични корекции не наподобява изтормозена, като немски боец пред Сталинград. Но също е телевизионно лице омръзнало до болежка.

Питам се: Докога шефовете на БТВ и Нова телевизия ще държат на екран Юксел Кадриев, Виктория Петрова, Ники Дойнов и Ани Салич? Докато горката четворка се пенсионира ли?

Или имат сделка с музея на Мадам Тюсо да ги дават за експонати? Не е зле шефовете да създадат анкета измежду феновете на новините, с цел да схванат, че е нужна СМЯНА НА ВОДЕЩИТЕ?!

Смяна! Не периодично повтаряне през седмица с други двойки, които също вървят към изхабяване.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР