В БСП силово се налагат еднолични решения, заяви днес лидерът

...
В БСП силово се налагат еднолични решения, заяви днес лидерът
Коментари Харесай

Станишев: В БСП силово се налагат еднолични решения

В Българска социалистическа партия силово се постановат еднолични решения, съобщи през днешния ден водачът на европейските социалисти Сергей Станишев.

Вчера водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че съгласно нея Станишев не би трябвало да е в листата на партията за идните евроизбори.

„ Тенденция, която се постанова в партията за еднолични решения, които се постановат силово вместо да има разговор и сливане с разединена команда мъчно се печелят и спомагателни гласове и избори като цяло. Има опция за изправителен на идното съвещание на националния съвет и това ще бъде волята на националния съвет “, сподели Станишев, визирайки партийния пленум, на който би трябвало да бъде избрана листата на партията за евроизборите.

Евродепутатът предизвести, че сега няма спор по значимите за евроизборите тематики.

„ Всичко  приказва единствено за жилища. Когато има съмнение, че ръководещите се облагодетелстват по този метод, това няма по какъв начин да не провокира отвращение, само че има заплаха тематиката за Европа  въобще да изчезне от тази акция, може да върви едно замерване с обвинявания сред другите участници, което в последна сметка да отврати хората до тези избори, което ще работи за ръководещите, тъй като знаем машината на ГЕРБ “, сподели някогашният министър председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР