В БСП показахме на ГЕРБ как се правят избори, без

...
В БСП показахме на ГЕРБ как се правят избори, без
Коментари Харесай

В БСП определиха Борисов за дигитален премиер без физическа поява

" В Българска социалистическа партия показахме на ГЕРБ по какъв начин се вършат избори, без да се заплаща на администрация да ги организира. Няма сбъркани протоколи. Много висока интензивност, чисти избори . Крайният резултат е категоричен ", разяснява пред Българска национална телевизия представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев.

По думите му през целия избирателен ден всички медии са показали интерес към избора на ръководител на левицата и не е имало засичане за злоупотреби. " Вторият претендент одобри тези избори. Щом всички участващи страни одобряват тези избори и няма сбъркани протоколи, значи сме създали едни избори по образователни к ", добави той.
 Корнелия Нинова получи удостоверението си за водач на Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова получи удостоверението си за водач на Българска социалистическа партия

Соцводачът удовлетворена, че имало почтени и транспарантни избори

По мотив обстановката с дамите от " Системата ни убива ", развила се в Народното събрание, националният представител разяснява: " Отидох при тези дами, те желаеха правото на достъп, тъй като са заинтригувана страна - да отидат в съответната отраслова комисия и да предложат възгледите си по избрани закони. Това им беше отказано. Това са хора, които от години се борят за своите права . Те непрекъснато са лъгани . "

" Цвета Караянчева крие по всякакъв начин премиера да дава отговор на въпроси . Борисов се е трансформирал в цифров министър председател, физически на никое място не се повява ", счита Мирчев.

По мотив препоръчаните помени в Изборния кодекс на ГЕРБ, Мирчев обърна внимание, че всички специалисти и неправителствени организации, които се занимават с това, не ги утвърждават .
 Българска социалистическа партия желае оставката на Караянчева - трансформирала тоалетната на Народно събрание в политически фактор Обновена
Българска социалистическа партия желае оставката на Караянчева - трансформирала тоалетната на Народно събрание в политически фактор

И Движение за права и свободи стартират съвещания за свалянето й от председателския пост

" Те изцяло заличиха машинното гласоподаване - когато то е редом с хартиените бюлетини, хаосът е доста по-голям ", безапелационен е Мирчев.

По думите му ГЕРБ през всички тези години са основали рисков казус - сред първо и второ четене да вкарват текстове, които нямат публично разискване .

По този метод в този момент са подкрепили предложенията на патриотите за правене на референдум по въпроси, свързани даже с територията на България, цялото устройство на страната.

" Ние одобряваме митинга на жителите, само че не считаме, че би трябвало да го лидираме. Няма нито една партия, която да води този митинг. Това е митингът на недоволството . Управляващите по всякакъв начин се пробват да се задържат във властта, с всевъзможни хватки и контракти. Решението е едно -незабавна оставка на Борисов и Гешев и отиване посредством служебно държавно управление към нови избори. ГЕРБ ги е боязън ", заключи Мирчев.
 Анализ от
Анализ от " Дондуков " 2: Липсата на отговорност и бистрота са дефектите на ръководството

Необходим бил нов синтез от морал и подготвеност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР