В БСП – Кюстендил тече подготовката за местните избори на

...
В БСП – Кюстендил тече подготовката за местните избори на
Коментари Харесай

Йордан Тодоров с най- много номинации за кандидат- кмет от БСП

В Българска социалистическа партия – Кюстендил тече подготовката за локалните избори на 29 октомври, като на този стадий са завършили вътрешно партийните номинации. За кандидат-кмет на Българска социалистическа партия в Кюстендил са номинирани 8 души, а след подаден самоотводи са останали 4-ма.
От 52 партийни организации 43 са подали своите номинации за претенденти за кметове.
От 43 партийни организации, 37 номинации за претендент за кмет е получил Йордан Тодоров. 7 са номинациите за доктор Лилия Чингарска, 2 номинации е получил Здравко Милев и 1 е номинацията за Стоян Иванов.
С най-голямо доверие измежду партийните организации за общински съветници-27 номинации е получила Елица Панева, Йордан Тодоров е получил 25, Атанас Гергинов – 17. Голямо доверие са получили и регионалният ръководител на столетницата Бойко Клечков, доктор Лилия Чингарска, Невенка Панчева и Христо Цуцумански.
„ Към днешна дата даваме поръчка за цялостна листа от 37 души претенденти за общински съветници, ще се стремим листата ни да бъде уравновесена, а в нея да влязат хора от разнообразни възрасти, експерти от разнородни професионални посоки. Важно е претендентите ни за общински съветници да вземат участие интензивно и умело в експертните комисии към общински съвет – Кюстендил. Все още няма класификация на листата, следва на 19 август общинска конференция, където 131 делегати ще създадат подредбатана самата листа. Тогава ще се гласоподава и кой да бъде претендента за кмет на Кюстендил “, разгласи Йордан Тодоров.
Що се отнася до претендентите по села, измежду тях ще има и такива, които са настоящи кметове.
„ Местните избори са от извънредно значение, значими са за стандарта ни на живот, за бъдещето на децата ни и спокойствието на родителите ни през идващите 4 години. Затова е изключително значимо на тези избори през месец октомври кюстендилци да бъдат дейни, смели и да се борят за по-добро бъдеще и естествен метод на живот. Време е за висока изборна интензивност и гласът им да бъде чут “, казаоще Йордан Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР