В британските болници пациентите чакат по близо 50 часа, докато

...
В британските болници пациентите чакат по близо 50 часа, докато
Коментари Харесай

Повече от два дни пациенти чакат за легло във Великобритания

В английските лечебни заведения пациентите чакат по близо 50 часа, до момента в който се появят кревати в здравното заведение, написа The Independent. И това се отнася както за възрастни, по този начин и за деца, в това число тези с психологични проблеми. Така се оказва, че зимната здравна рецесия към този момент е настъпила, предава БГНЕС.

Изданието беседва с пациенти от разнообразни британски лечебни заведения и те споделиха, че са чакали повече от 40 часа в отделението, където са били оставени с . В същото време болничният личен състав означи, че това към този момент е всекидневие. Освен това е имало случаи, когато пациентите в кола за спешна помощ са чакали 13 часа, с цел да стигнат до незабавното поделение.
 Англия вкарва нови ограничения за сигурността на депутатите Англия вкарва нови ограничения за сигурността на депутатите
Англия ще предприеме ограничения за гарантиране на сигурността на депутатите след убийството на депутата Дейвид Еймс, съобщи министъ...

В една от лечебните заведения младеж със съществено психологично разстройство чака съвсем два дни в незабавното - точно тъй като няма задоволително кревати в отделението, което се занимава с сходни разстройства при децата.

При това сходен прилив нормално се случва единствено през зимата, а тази година е няколко месеца по-рано. Сега 91% от всички болнични кревати в Англия са заети, до момента в който прагът е 85%. Британските лекари показват, че идващата зима ще бъде мъчно тестване за цялата система. И се чудят дали тя може да се оправи. Те упорстват английското държавно управление да признае евентуалната рецесия и да поддържа здравната система.

„ Почти всеки ден чакат за легло повече от 40 часа. Това е рисково. Не можем да предоставим приемлива помощ на нашите пациенти. От няколко години имаме нездравословно натоварване и сме на прага на колапс “, цитира създателят на публикацията показанията на един от лекарите.

В същото време ръководителите на лечебни заведения означават, че намаляването на времето за изчакване за хоспитализация, сигурността на пациентите и благосъстоянието на лекарите са измежду техните цели. Те означиха, че ще прибавят кревати към лечебните заведения, само че като цяло съгласно техните оценки броят на визитите се е нараснал с 6% по отношение на същия интервал на 2019 година, написа Independent.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР