В британската столица тя ще е заедно със сина си

...
В британската столица тя ще е заедно със сина си
Коментари Харесай

Софи на тур в Лондон с Лоренцо и новата му

В английската столица тя ще е дружно със сина си Лоренцо и приятелката му Кати, която някои считат, че може би е бъдещата снаха на звездата. Младите си пускат фотоси дружно, само че пазят безмълвие дали са се взели, имат ли сходни проекти или са в изчакване да видят какъв брой са съвместими.

Все отново Софи няма да стои от самото начало в Лондон, без да пее. На 3 май има концерт в „ Селби център “. След това ромската перла ще е седмица в Лондон, а за престоя й е непокътнат апартамент в първокласен хотел, написа Телеграф. Маринова от няколко години не е била в британската столица, само че се знае, че обичаното й място там е „ Хародс “, за което тя не пропуща да задели време. В този най-известен мол в свeтa цените са високи, има парфюми по 5000 паунда, бургерите са по 30 паунда ябълковият къс е 40 лири, а тортата стига 80. Софи е известна, че когато стъпи там, нормално харчи повече от целия си хонорар, само че пък си прави кефа.
Реклама
Певицата и сина й ще останат към седмица в Лондон и ще имат повече време за забележителности. Тя има желание да посети Уестминстърското абатство, където се организират коронациите на британските крале, както и London Eye (Лондонското око) -прочутото виенско колело. Може също да направи разходка с транспортен съд по Темза.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР