В бразилския град Ибирите 18-годишна местна жителка е намерила смъртта

...
В бразилския град Ибирите 18-годишна местна жителка е намерила смъртта
Коментари Харесай

Млада булка почина по време на секс в първата си брачна нощ

В бразилския град Ибирите 18-годишна локална жителка е намерила гибелта си в първата си брачна нощ, оповестява списание O Tempo, представено от БЛИЦ.

Според полицейския отчет сватбата се е състояла във плантация в столичния регион Бело Оризонте. След тържеството двойката се прибира в региона на Сера Дурада.

През нощта, по време на секса, дамата се почувствала зле, задъхала се и по-късно припаднала. 29-годишният ѝ брачен партньор повикал комшия на помощ. Заедно поръчват такси, с цел да закарат дамата до болничното заведение, само че водачът отхвърля да я откара до лечебното заведение и ги поучава да извикат кола за спешна помощ.

Мъжете се пробвали да поръчат различен автомобил посредством приложение, само че и той отказал да тръгне. Пристигналите 20 минути по-късно медици удостоверяват, че невестата е получила сърдечен удар, и я водят в болница, само че по пътя дамата умира.

При аутопсията е открито, че жертвата е имала продължителен бронхит. Според полицията, по тялото на невестата не е имало следи от жестоко отношение или принуждение. Смъртта ѝ се приема като трагичен случай.

След случая брачният партньор на жертвата е декларирал, че желае да напусне къщата, която двамата със брачната половинка му са наели преди този момент, и има намерение да се откри при членове на фамилията си в различен регион.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР