В Бразилия продължават да се надяват да назначат Карло Анчелоти

...
В Бразилия продължават да се надяват да назначат Карло Анчелоти
Коментари Харесай

Бразилия започва преговори с Анчелоти

В Бразилия не престават да се надяват да назначат Карло Анчелоти за селекционер на националния тим на страната. Според “Марка ” президентът на Бразилската футболна федерация Едналдо Родригес ще пътува до Испания на 6 април и ще организира публични договаряния с италианския треньор.
Прочетете още
Анчелоти в началото отхвърли слуховете за опцията да поеме “кариоките ” и ги приемаше с усмивка, само че по-рано тази седмица президентът на БФФ съобщи, че играчите и даже почитателите в страната желаят италианеца да поеме отбора.

Бъдещето на Анчелоти в Реал Мадрид не наподобява доста несъмнено, тъй като отборът съвсем несъмнено загуби купата в Ла Лига и в случай че не завоюва Шампионската лига договорът на италианеца може и да не бъде удължен. 

Желанието на Анчелоти е да приключи контракта си с Реал, който е до лятото на 2024г. и по-късно да се пенсионира, само че предлагането от Бразилия може да промени това. 

Анчелоти има завоюва четири пъти Шампионската лига - два пъти с Милан и два пъти с Реал Мадрид, а последната купа беше през предишния сезон. 

Ако Анчелоти поеме Бразилия той ще води отбора на Мондиала през 2026г. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР