В Бразилия продължават да се надяват да назначат Карло Анчелоти

...
В Бразилия продължават да се надяват да назначат Карло Анчелоти
Коментари Харесай

Бразилия започва преговори с Анчелоти

В Бразилия не престават да се надяват да назначат Карло Анчелоти за селекционер на националния тим на страната. Според “Марка ” президентът на Бразилската футболна федерация Едналдо Родригес ще пътува до Испания на 6 април и ще организира публични договаряния с италианския треньор.

Анчелоти в началото отхвърли слуховете за опцията да поеме “кариоките ” и ги приемаше с усмивка, само че по-рано тази седмица президентът на БФФ съобщи, че играчите и даже почитателите в страната желаят италианеца да поеме отбора.

Бъдещето на експерта в Реал Мадрид не е несъмнено, макар че неговото предпочитание е да извърши контракта си, който е до лятото на 2024 година Според испанските медии дали ще остане и идващия сезон записи от представянето на “белите ” в Шампионската лига и Купата на Испания, откакто купата е към този момент мираж, защото изоставането от Барселона е съществено.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР