В Бразилия посрещнаха с голяма радост снощната разгромна загуба за

...
В Бразилия посрещнаха с голяма радост снощната разгромна загуба за
Коментари Харесай

В Бразилия се изсмяха на разгрома на Германия

В Бразилия посрещнаха с огромна наслада снощната разгромна загуба за Германия с 0:6 от Испания. Както е известно, на Мондиал 2014 южноамериканците бяха унизени с 1:7 от “Маншафта” на собствен терен и точно по тази причина в този момент те се възползваха от случая, с цел да се присмеят на селекцията на Йоахим Льов.

Една от най-големите бразилски медии - Esporte Interativo, разгласява редица подигравателни туитове на своята страница в обществената мрежа, която е последвана от 3,2 млн. души. Оттам дефинираха мача като “разходка в парка” за Испания, а в друга своя обява написаха “ХАХАХАХА” в няколко реда като коментар след следващия гол на иберийците. Също по този начин, бразилската телевизия показа и два колажа, свързани с дуела. На единия се вижда по какъв начин испанците се радват, до момента в който Тони Кроос се държи за главата, а за другия е употребен кадър от анимацията “Уди кълвача”, в който Бразилия благодари на своя другар Испания. Редица други локални медии използваха сходен звук при репортажите си на въпросната среща. Ето ги и въпросните туитове:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
— Esporte Interativo (de ) (@Esp_Interativo)
" Lá vem eles de novo! "
— Esporte Interativo (de ) (@Esp_Interativo)

— De Sola (@desolaoficial)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР