В Брайтън са уверени, че полузащитикът Мойсес Кайседо ще бъде

...
В Брайтън са уверени, че полузащитикът Мойсес Кайседо ще бъде
Коментари Харесай

Брайтън очаква Кайседо да остане и за новия сезон

В Брайтън са уверени, че полузащитикът Мойсес Кайседо ще бъде част от тима и през идващия сезон, макар сериозния интерес към него, оповестява Sky Sports. Еквадорският национал на няколко пъти към този момент изрази желанието си да напусне, като за това се говореше доста интензивно още през януари.

„ Чайките “ обаче не престават да отхвърлят твърдо офертите за него в желанието си да получат сума към 100 милиона паунда, с цел да се разделят с него.

Именно тази неотстъпчивост на ръкодоводството от ден на ден като че ли отхвърля искащите за неговите услуги. Смяташе се, че Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще наддават за него, само че Челси бе най-близо до договорка за Кайседо, само че и лондончани са на път да се отдръпват от договарянията, откакто последната им оферта на стойност 80 милиона паунда бе отхвърлена.

21-годишният полузащитник подписа нов четиригодишен контракт с Брайтън през януари, като пресата в Англия счита, че е бил убеден в желанието на „ чайките “ просто да си подсигуряват по-голяма трансферна сума, само че нещата през лятото се развиват много по-различно от неговите стремежи.

BREAKING: Brighton are not expecting any club to match their valuation of Moises Caicedo this transfer window ❌
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР