В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в

...
В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в
Коментари Харесай

Роми пребиха дядо и той умря, плашат други със запалване, страшно е!

В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в града има кражби и пердах, алармираха локални поданици. Те се оплакват, че служителите на реда са малко и никой не може да избави жителите от бандитите. Пред камерата на „ Здравей, България” кметът Иван Гавалюгов призна, че казусът с престъпността е в действителност сериозен. „ Коренът на казуса, съгласно мен, е възприятието за безотговорност. То пък произтича от мощно понижения състав на локалното полицейско ръководство – 25 униформени са на щат там, което е най-малко два пъти под санитарния най-малко.

Има по два патрула на промяна за денонощие”, разяснява Гавалюгов. Жители на ботевградското село Скравена споделят, че там няма къща, която да не е обирана. Хората алармират полицията, само че ограничения не се взимат. Водели се досъдебни производства против незнайни причинители. Диващина:

Първо ВИДЕО от гневния екшън с кон, каруца и пердах на столичен бул.! Двама роми грубо млатят почтени хора "В къщата, в която пребивавам, си влизат когато и да е. Няма значение какви са ми вратите. Пиша тъжби и единствено си пиша. Не са арестувани тези хора в никакъв случай ", съобщи пострадала. Мъж пък призна, че преди 10 дни са му откраднали флекс. "Откраднаха и джиесем. Никой не ми спомага от полицията. Намерихме кой го е откраднал, само че той отхвърли и сподели, че го е взел от заложна къща и казусът завърши ", сподели той. Жена описа, че мъж е умрял от болките си след побой от един от ромите на име Симеон.

"Ромът открадна парите от дядото. Цялата му пенсия взе, само че въпреки всичко го хванаха. Парите бяха върнати на възрастния мъж, само че от болките си, той умря на 18 май ", сподели тя. Оказа се, че доста хора не смеели да се покажат пред камера и да свидетелстват за ужасите, тъй като ромите заплашвали, че ще ги възпламенят. "Лично съм получавал от този същия ром, че ще ми възпламенят къщата, в случай че се оплача ", сподели един от потърпевшите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР