В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в

...
В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в
Коментари Харесай

Пребиха дядо и той умря, плашат други със запалване, страшно е!

В Ботевград - като в Дивия запад. Всеки ден в града има кражби и пердах, алармираха локални поданици. Те се оплакват, че служителите на реда са малко и никой не може да избави жителите от бандитите. Пред камерата на „ Здравей, България ” кметът Иван Гавалюгов призна, че казусът с престъпността е в действителност сериозен. „ Коренът на казуса, съгласно мен, е възприятието за безотговорност. То пък произтича от мощно понижения състав на локалното полицейско ръководство – 25 униформени са на щат там, което е най-малко два пъти под санитарния най-малко.

Има по два патрула на промяна за денонощие ”, разяснява Гавалюгов. Жители на ботевградското село Скравена споделят, че там няма къща, която да не е обирана. Хората алармират полицията, само че ограничения не се взимат. Водели се досъдебни производства против незнайни причинители. " В къщата, в която пребивавам, си влизат когато и да е.

Няма значение какви са ми вратите. Пиша тъжби и единствено си пиша. Не са арестувани тези хора в никакъв случай ", съобщи пострадала. Мъж пък призна, че преди 10 дни са му откраднали флекс. " Откраднаха и джиесем. Никой не ми спомага от полицията. Намерихме кой го е откраднал, само че той отхвърли и сподели, че го е взел от заложна къща и казусът завърши ", сподели той. Жена описа, че мъж е умрял от болките си след побой от един от ромите на име Симеон. " Ромът открадна парите от дядото. Цялата му пенсия взе, само че въпреки всичко го хванаха. Парите бяха върнати на възрастния мъж, само че от болките си, той умря на 18-и май ", сподели тя. Оказа се, че доста хора не смеели да се покажат пред камера и да свидетелстват за ужасите, тъй като ромите заплашвали, че ще ги възпламенят. " Лично съм получавал от този същият ром, че ще ми възпламенят къщата, в случай че се оплача ", сподели един от потърпевшите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР