В Босна продължават да се интересуват от кариерата на бившия

...
В Босна продължават да се интересуват от кариерата на бившия
Коментари Харесай

В Босна: Петев продължава фантастичната си серия

В Босна не престават да се интересуват от кариерата на някогашния народен селекционер Ивайло Петев. Българският треньор реализира положителни резултати с тима, само че все пак не получи предложение за нов контракт и в този момент е отпред на Лудогорец.

“Бившият селекционер на националния тим Ивайло Петев продължава фантастичната си серия отпред на българския Лудогорец. В първия мач от полуфиналите за Купата отборът му завоюва с 2:1 като посетител на Черно море и се приближи до присъединяване на финала. Това беше седми мач на Петев като треньор на тима и записа седма поредна победа. В рамките на тази серия Лудогорец демонстрира добра успеваемост и е вкарал 21 гола. Отборът сега е втори в шампината, а в през уикенда следва огромно дерби против водача ЦСКА “, прави етюд на Петев reprezentacija.ba.
 Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР