В болницата, в която лекуват Алексей Навални, има повече полицаи,

...
В болницата, в която лекуват Алексей Навални, има повече полицаи,
Коментари Харесай

В болницата на Навални има повече полицаи, отколкото лекари

В болничното заведение, в която лекуват Алексей Навални, има повече служители на реда, в сравнение с лекари. Пристигнаха и чиновници на Следствения комитет. Това написа в Туитър говорителката на опозиционера Кира Ярмиш.

Руският опозиционер Навални беше приет в болница с съмнение за отравяне. Кира Ярмиш съобщи, че той е в кома и положението му е тежко. По думите ѝ той пил токсичен чай. Ярмиш написа също по този начин, че лекарите отхвърлят да дадат информация дали Навални е токсичен или не. Според известия в съветските медии, през последните дни Навални е бил в Сибир. Първоначално е дошъл в Новосибирск, където евентуално е събирал материал за ново следствие и се е срещнал с доброволци.

По време на полет със аероплан обаче Навални ненадейно се е почувствал зле и е изгубил схващане. Навални е един от най-яростните критици на Владимир Путин. Основаният от него Фонд за битка против корупцията постоянно разкрива случаи на корупция в Русия. Опозиционният политик към този момент неведнъж е бил задържан и осъждан на отнемане от независимост. Навални е летял от Томск за столицата Москва.

Заради положението му самолетът е направил непланирано кацане в Омск, където той е превозен с кола за спешна помощ до болничното заведение. Навални е уредник и участник в голям брой антиправителствени митинги в Русия и един от най-силните гласове в битката с корупцията по върховете на властта в страната. От неговия екип са сигурни, че е бил токсичен с отровен сътрудник. В реанимацията на болничното заведение, в която го лекуват, гъмжи от полицейски чиновници, написа Кира Ярмиш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР