В болницата в близкия до Русе град Бяла вече настаняват

...
В болницата в близкия до Русе град Бяла вече настаняват
Коментари Харесай

Недостиг на ковид легла в Бяла праща болните във фургони

В болничното заведение в близкия до Русе град Бяла към този момент настаняват пациенти във фургони. Коронавирус отделението в постройката на болничното заведение е цялостно и поради дефицит тук-там от здравното заведение са обособили външен корпус от съвременни фургони, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

31 са леглата за пациенти с ковид в лечебното заведение.

„ Практиката за последните седмици сподели, че броят на пациентите на моменти е много по-голям. За да можем да подсигуряваме съответно лекуване, разбрахме, че леглата няма да са задоволителни и по тази причина приспособихме  тези фургони. Те са закупени с концепцията в тях да се правят проучвания и пациентите да чакат своите резултати. С антигенните проби това не е належащо ”, изясни Димитър Димитров - пълномощник МБАЛ " Юлия Вревска " -Бяла.

Контейнерите са електрифицирани, оборудвани са с нови кревати. Те са в непосредствена непосредственост до Коронавирус отделението, което оказва помощ на личния състав да обслужва пациентите навреме и бързо. Четири деца от Центъра за настаняване от фамилен вид в града са настанени в болничното заведение. Те са добре.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР