В болницата се грижеха добре за нас и бяха много

...
В болницата се грижеха добре за нас и бяха много
Коментари Харесай

Опитът на Китай в овладяването на епидемията: Животът на хората е най-важен

„ В болничното заведение се грижеха добре за нас и бяха доста деликатни, доста благодарим! " сподели 79-годишен мъж от Ухан в изявление, припомняйки си процеса на възобновяване, съобщи " Радио Китай ".

От експлоадирането на епидемията от новия ковид китайските водачи непрестанно акцентират, че е належащо фокусът да е върху живота и здравето на хората. В Ухан, най-засегнатия от епидемията град в Китай, това в действителност бе по този начин.

Изправени пред тази изключителна обстановка в региона на публичното здраве, която се популяризира с най-бърза скорост, бе с най-широк обсег и най-трудна предварителна защита и надзор на болестта от основаването на Нов Китай, напълно бяха демонстрирани „ китайската скорост, мащаб и успеваемост ". Целта бе единствено една - избавяне на колкото може повече животи.

В тази зараза хората чуха доста нещастни истории. Например в Съединени американски щати, най-голямата развита страна в света, броят на доказаните и смъртни случаи от новия ковид е максимален в света. Американските медии описаха епидемията като надалеч по-голяма контузия от атентата от 11 септември 2001 година, което е знак, че тя има огромно въздействие върху жителите на Съединени американски щати.

Според наблюдаващите грешките на американското държавно управление са причина за филантропична злополука. Изследването на главните аргументи за това, логиката зад надмощието на капитала и усилването на разделянето сред небогати и богати попречиха да бъде предпазено най-важното право на живот на американския народ. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР